Výstavy   -   Guči Zbenvak

Pro detaily jednotlivých výstav rozklikněte.

26.9.2010 MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA TULLN (AUSTRIA)

Guči Zbenvak: Výborný 1, CAC, CACIB, BOB

Rozhodčí: Skaar Tjorborn (Sweden)

V neděli jsme vyrazili až do (pro nás dalekého) Tullnu v Rakousku. Cesta byla hrozně dlouhá (5 hodin) a já po probdělé noci unavená. (Vyrazili jsme v půl třetí ráno a já se ke koupání dostala až v půl desáté večer.) Navíc téměř celý den pršelo, takže i venčení bylo komplikované.

Na výstavišti nás zmátlo několik vchodů, navíc komunikovat anglicky se Rakušanům moc nechtělo.... ale nakonec jsme našli místo, kde zaplatit a kde získat katalog... Naštěstí jsme se ke kruhu dostali velmi brzo, takže jsme získali i pěkné, lukrativní místo na česání a sledování výstavy... :D

Maltézáčci šli na řadu velmi brzy a já se na dnešní výstavu rozhodla vyzkoušet americký dvojtopknot (ze dvou pramenů srsti), protože jsem toužila vyzkoušet glitrové mašličky, které se na náš klasický dvojtopknot nehodí.

Výstavy se zúčastnili maltézáčci z prestižních chovatelských stanic z Polska, Chorvatska, USA, Itálie, Holandska, Německa, Rakouska, Maďarska a také naše maličkost z ČR. Přihlášených bylo opravdu hodně pejsků (11, z toho 3 v mezitřídě, 4 v otevřené, 3 v šampionech) a několik feneček (4). My jsme byli přihlášení ve třídě otevřené, kde jsme získali ocenění V1, CAC. Vzhledem ke konkurenci, jakou jsme porazili, jsme z toho měli ohromnou radost. Naše radost se však zvětšila při získání CACIBa a následně i BOBa. Gučínek pana rozhodčího velmi okouzlil, získal od něho krásný posudek a ústní pochvalu.

V závěrečných soutěžích se dostal Gučínek do užšího výběru.